Време e за почивка, настани се удобно

Едно дистанционно за всичко

С едно натискане на бутон включваш телевизора или избираш Интернет радио станция, пускаш любим изпълнител от сървъра и регулираш силата на звука. Забрави за хаоса, вземи дистанционното и натисни старт.

Bluetooth дистанционното на Комфорт Контрол упрвлява медийните функции на системата за контрол на сградата, което включва управление на всички аудио и видео източници, приемници и възпроизвеждащи компоненти. Освен това, дистанционното управлява осветлението и щори или завеси в стаята.

Пълен контрол и безкомпромисно качество

Забравете за разхвърляните дистанционни и мрежата от кабели около аудио и видео уредбите ви.

Комфорт Контрол организира всичките аудио и видео източници като FM радио, Интернет радио, Аудио файл сървър, Видео файл сървър, Стриминг плеъри, Apple и Google плеъри, DVD и Blu-ray плеър, Apple TV, Конзоли за игри и приемници за кабелна или сателитна телевизия в един централен медиен шкаф.

От там видеото се пренася по цифров път до всяка стая по HDBaseT кабел предоставящ 4К качество. Аудиото се разпределя по висококачествени аудио кабели до всяка стая и се свързва с вградени в стената или тавана високо-говорители.

Управлението, усилване на звука, избор на канал, филм, клип или вокален изпълнител се осъществява с едно единствено дистанционно или чрез таблет или мобилния ви телефон.

Звук и видео във всяка стая

Всички източници и приемници на звук и видео като радио приемник, интернет радио, CD, DVD, Blu-ray Player, кабелна и сателитна телевизия и други са инсталирани в медиен шкаф където са свързани към аудио и видео усилватели и разпределители, откъдето аудио и видео сигналите се опроводяват и разпределят до всяка стая. В стаята се свързват с монитор или телевизор и вградени в стените или тавана високоговорители.

Говорители с изящен дизайн и кристален звук

СТЕННИ ВИСОКОГОВОРИТЕЛИ

Вградените в стената високоговорители са подходящи за помещения с телевизори или видео прожектори, където е за предпочитане звукът да се разпространява на нивото на видео изображението.

При правилен монтаж, качеството на звука от вградените говорители е по-високо от това на тонколоните поради по-големия обем на пространството в стената. В същото време те не отнемат от обема на стаята и са едно елегантно решение за съвременния дом.

ТАВАННИ ВИСОКОГОВОРИТЕЛИ

Вградените в тавана високоговорители са подходящи за помещения без телевизори и където звуковото възпроизвеждане представлява звуков фон. Помещения като коридори, кухни, и бани са подходящи за вградени в тавана високоговорители.

Елегантно и модерно решение без компромис към качеството на звука за озвучаване на стаи без видео възпроизвеждане.

Контрол на всичко което се чува и вижда

Интернет радио

Избери измежду стотици програми от целия свят

FM радио

FM радио приемник позволява приемането на локални радио станции

Музикален плеър

Възпроизвеждане на музикална колекция от висококачествени цифрови записи с формат FLAC, MP3, MP4, AAC и други

Кабелна телевизия

Управление на повече от един кабелен приемник позволява  възпроизвеждане на различни програми в различни стаи

Настройки

Настройка на звука за всяка стая

посети демонстрационния ни офис