Нека бъде светлина

Светлина с едно докосване

Изящен дизайн, съчетан с функционалност и надеждност

Пълен контрол
с върха на пръстите

Включване и изключване на светлината с лекота, избор на сцени, прецизно регулиране на светлинното ниво за всяка светлинна група

Решението на Комфорт Контрол за управление на осветлението позволява стаите ви да изглеждат по най-добрия начин и в същото време предлага по-висока степен на комфорт, като спестява и енергия.

Представете си само с едно докосване на плочка на стената да изберета желаната от вас сцена, подходяща за моментната дейност, която извършвате или настроение в което се намирате като “Вечеря”, “Филм”, “Забавление”, “Почивка” или “Лека нощ”.

Системата за контрол на осветлението Комфорт Контрол позволява висока степен на автоматизация и интеграция с останалите системи за контрол. При отключване на вратата светлините в коридора и основните помещения се включват автоматично и също така при движение в коридори, бани, тоалетни и други преходни помещения, като се изключват при липса на обитатели.

Сцените за осветление са програмируеми от потребителите посредством интуитивен софтуер от таблет или мобилен телефон. Външното осветление, както и всяка стая могат да бъдат програмирани по график за включване и изключване на осветлението в определено време или според изгрева или залеза на слънцето.

Проект съобразен с твоето удобство и стил

Контрол с едно докосване

Избери сцена с едно докосване или плъзни пръст нагоре или надолу за да увеличиш или намалиш интензивността на светлината в стаята. Панелите за управление с докосване на Комфорт Контрол излъчват мека светлина през нощта за да са видими и достъпни при нужда. Металните рамки покрити с никел, мед, сребро или злато добавят стил и индивидуалност в дизайна.

Специални сцени

Само с едно леко докосване на "лека нощ" с върха на пръста ви осветлението в целия дом се загася, както и всички работещи телевизори или музика във всички стаи. Входните врати се заключват и алармената ви система преминава в режим "Активиране с присъствие".

Дистанционен контрол

Пълен контрол на осветлението и всички останали системи за контрол в дома се осъществява с таблети поставени на стената или преносими таблети, както и от мобилния ви телефон от всяка точка на света.

Сигурност и надеждност

Централният процесор и модулите за управление са разработени от водещи български инженери и програмисти и произведени в България. Комфорт Контрол гарантира надеждната експлоатация на всички модули и системи с безапелационната за индустрията гаранция от 3 години.

Димиране на LED осветителни тела

LED Осветление

LED осветлението е широко застъпено днес и постоянно падащите цени на LED източниците и високата им икономичност ги правят основен избор за осветление в модерния дом.

Димиране

Плавното регулиране на нивото на осветлението е важно за атмосферата и силно влияе на комфорта и настроението на хората. Различни нива на осветеност са необходими при почивка, забавление, четене и работа.

Контрол на димирането

Системата за котрол на осветлението Комфорт Контрол позволява плавно и стабилно регулиране на димирането на LED осветителни тела от 5% до 100% осветеност.

Фази на проекта

ПЛАН

Осветителните тела се групират в зони. Интензивността на светлината във всяка зона се управлява незавиимо от другите. Светлинна сцена представлява комбинацията от различни нива на осветеност на рязличните светлинни зони в една стая.

ПАНЕЛИ ЗА УПРАВЛЕНИЕ

При докосване тези малки панели за управление включват и изключват различни сцени означени  на панела. Положението в сградата и функциите на панелите се планира, като се оформя и техния дизайн преди подаване на заявка за производство.

ОКАБЕЛЯВАНЕ

Изгражда се електрическата инсталация за осветителните тела, контакти и домашни електроуреди. Прокарва се нисковолтова инсталация за интернет, телевизия, контролни вериги, видео и аудио разпределение, съгласно проекта.

ИНСТАЛИРАНЕ

Инсталира се електрическият панел, контролният процесор, и модулите за контрол на осветление, контрол на щори и завеси и всички останали компоненти съгласно проектното задание.

ТЕСТ И ЕКСПЛОАТАЦИЯ

След инсталирането всички инсталирани модули и софтуер се тестват. Завършеният продукт се предава на клиента. Комфорт Контрол предоставя на своите клиенти 3-годишна гаранция за инсталираното оборудване и за функционалността на системата.

посети демонстрационния ни офис