Климата в дома под мой контрол

Комфортна атмосфера за цялото семейство

Оптималният климат, включващ температура, влажност и чист въздух е основен компонент за комфорта в дома ви

Комфорт Контрол предлага интегрирано решение за управление на климата, част от цялостното решение за автоматизация на сградата. Контролът на климата включва индивидуално управление на климата за всяка зона, контрол на различни видове топлоизточници като климатици, радиатори, подово отопление с течен топлоносител или електрическо подово отопление, газови камини и бойлери за топла вода.
 

Дизайн

Интегриран контрол на климата на всички системи и топлоизточници в сградата. Оптимизация и многостепенно затопляне с климатици, радиатори или подово отопление.

Комфорт

Осигурете си безгрижна и спокойна атмосфера във вашия дом или офис. Проверете и регулирайте температурата в сградата дори и когато не сте там.

Управление

Неограничен дистанционен достъп и контрол посредством Интернет. Температурен контрол чрез създаване на график за всеки ден от седмицата и за всяка зона. Двустепенно затопляне на сградата при рязко застудяване с използване на инверторни климатици и лъчисто отопление.

24/7

Комфорт Контрол осигурява поддръжка 24 часа, 7 дни в седмицата, както и 3 годишна гаранция на компоненти и инсталация.

Интегриран контрол за вашия комфорт

климатици

Надежден централизиран контрол на климатици в дома и офиса

КЛИМАТИЦИ

Контролът се осъществява посредством BACnet или Modbus интерфейс към централния процесор

радиатори

Независим и прецизен контрол на температурата на всяко помещение в сградата

Радиатори

Електро-магнитни вентили свързани с централния процесор управляват температурата на радиаторите

подово отопление

Комфорт Контрол интегрира лъчисто подово отопление в цялостно решение за управление на климата

подово отопление

Директен контрол на разпределителните вентили обезпечава комфорт във всяка зона и предпазва пода от прегряване

Простота и надеждност в един елегантен продукт

Етажният план предоставя директна информация за режима на работа и температурата във всяка стая, а при проекти с повече от един етаж и за всеки етаж на сградата. По този начин можете да контролирате и управлявате температурата във вашия дом, хотел или бизнес сграда чрез вашият компютър, таблет или мобилен телефон от всяка точка на света посредством интернет.

Избор на режима на работа и контрол на температурата, както и контрол на влагата и контрол на притока на свеж въздух се управлява с термостат във всяка зона от проекта. Чрез термостата избирате режим като "Затопляне", "Охлаждане", "Проветряване", или "Намаляване на влагата", а също задавате желаната температура. Всичко останало, като превключване и настройки на климатиците, радиаторите или подовото отопление се случва автоматично, зад кадър, без вие да имате грижа за това.

Графикът представлява таблица с желания режим на работа и желаната температура във всеки един момент и ден от седмицата. Графикът може да бъде включван, изключван и редактиран от потребителите. Всяка топлинна зона може да бъде програмирана с отделен график съобразно нуждите на обитателите. Чрез график може да се включва също и вентилацията и притока на свeж въздух където има инсталирана вентилационна система.

посети демонстрационния ни офис